måndag 25 juni 2012

Midsommar

I Torsdags kväll var vi på en mycket trevlig 50-års fest. Sommarstugan som våra kompisar har ligger precis vid stranden längst ut på en udde vid sjön Hjälmaren så bättre kunde det inte bli en en varm kväll med solnedgång, mycket god mat och dryck och trevligt folk. Båda mina favoritdrycker fick jag. Champagne och Päronkonjak! Två tårtor att välja på och båda var himmelskt goda. Peter som han heter som fyllde år har vi känt länge och det är svårt att tro att det gått typ 25 år sedan vi lärde känna varandra. Han är mycket väl bibehållen, är lika pojkaktig och söt som han alltid varit. Det kändes verkligen inte som ett 50-års kalas. Snarare 30 års kalas!

 

Åsas supergoda tårta på Midsommarafton. Åsa är jätte duktig på att göra tårtor och det är alltid lika spännande att se vad hon hittat på till varje Midsommar. Den här gången var det en citronkräm i ett lager och bottnar med chokladsmak.
Rött mousserande vin med " gubbe" i , det är gott det!
En jätte trevlig Midsommarafton hade vi tillsammans med tre andra familjer. Vi kunde sitta ute till sent på natten tack vare vårt myggtält som konstigt nog både gör det varmt därinne trots att det bara är myggnät men framför allt stänger ute myggen. Här har det gått över till att bli Midsommardagen och det börjar ljusna.

Vid väder som detta, bara regn så gäller det att göra det mysigt ändå. Tända ljus, läsa tidningar och böcker och få tillfälle att prata och umgås.
Vi har öppet Onsdag och Torsdag den här veckan som vanligt.
14.00-18.00
Lördagar har vi stängt nu i sommar.

Men, det är bara att slå en signal för vet vi öppnar gärna butiken om vi vet att vi har någon som vill komma.
Vi hade öppet både i går då vi hade kunder och idag ska jag också dit då det är bara att ringa någon av oss.
Susanne: 0735-169600
Pernilla 070-672 30 40

Vi tar lika gärna emot dig som ensam kund som ett sällskap .

Ha en riktigt skön Måndag.
Susanne