söndag 3 juni 2012

Diangelo Beauty

                                                    Diangelo Beauty

Nytt på Salong Diangelo

Nu har vi äntligen marknades säkraste och i mest kraftfula system för behandling.

som är det senaste inom fettreducering samt estetisk skönhetsbehandling. Med garanterat  bra resultat erbjuder vi följande behandlingar för både honom & henne

Aprilerbjudandet !
Prova på en behandling för 600 kr

30% på omorphia-kurer

Drop In - Gratis konsultation!

Årets maskin Omorphia Nordic 20.0!
Läs mer under fliken fettreducering.

Nu kan du även bli av med oönskade hårväxt för alltid med våran nya smärtfria teknik!

Doktor fisk, en fantastisk fotvårdsupplevelse »
 
Jag vill göra reklam för min vän Rita som har en salong som heter Salong Diangelo Beauty och som finns på Drottninggatan i Örebro.

Doktor Fisk

Doktor Fisk " älskar fötter och händer "

Glöm nagelfilen, pimpsten och skrubbsvamp. Låt Doktor fisk knapra bort dött skinn från dina fötter och händer.

Doktorsfisken är en fisk som ursprungligen kommer från Turkiet där två bröder upptäckte fiskens välgörande behandling redan på 1400-talet.

I dag erövrar doktorsfisken världen genom ny teknik som gör att man kan erbjuda människor i hela världen samma välgörande behandling som länge varit känd i Turkiet.

Fiskarna äter fötternas grova hud och lämnar dem lena. Även döda celler tas bort med denna metod.
Fiskpedikyr har även visats vara framgångsrik metod vid behandling av psoriasis.
Patienter med psoriasis har ökad cellnybildning i huden och har därför ofta fjäll på kroppen. Dessa fjäll tas bort så att annan behandling, till exempel ljus eller salva lättare kan nå ned till den
underliggande huden.

Det är här som doktorsfiskarna kommer in i bilden. De biter nämligen inte i levande, frisk hud, men är å andra sidan väldigt förtjusta i fjäll och död hud, Denna fisk släpper någon okänd enzymatisk sekretion och ditranol , en del av dermatologiska krämer används för att förbättra hudens villkor genom att normalisera sitt pH och hjälper nya hudceller generera lite snabbare än vanligt. Den ända bieffekten av detta är skratt och skönhet.
 • Fisk manikyr 15 min  350:-
   
 • Fisk manikyr spa 30 min 500:- 
   
 • Fisk pedikyr 15 min 350:-
   
 • Fisk pedikyr spa 550:-  (30 min fisk massage + ca 20 min massage)
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu har jag varit på 5 stycken behandlingar med

Omorphia Nordic 20.0Midjan start 78 cm      efter 5 behandlingar. 75,5 cm
Över naveln 88 cm      efter 5 behandlingar. 78 cm 
Naveln 95 cm             efter 5 behandlingar. 83,5
Höft 99,5                   efter 5 behandlingar. 90 cmJag har inte ändrat kost och tyvärr inte kunnat träna då en envis förkylning stoppat all träning under snart 4 veckor.


Omorphia Nordic 20.0

Victus Medical har utvecklat ett unikt handtag för kavitationsbehandling med denna utrustning där huden och underliggande fettlager genom undertryck sugs upp och fyller en yttre, kupformad, del av handtaget. Genom att ultraljudspulserna är riktade på så sätt att de endast passerar genom de vävnader (hud och fett) som fyller själva ”kupan” påverkas inte andra vävnader, skelett eller inre organ av ultraljudet. Den risk som många anser finnas med traditionell kavitation och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden har förbjudits i vissa länder, har på så sätt eliminerats med den teknik Omorphia Nordic 20.0 använder. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts därefter de frigjorda fettpartiklarna med Omorphias traditionella handtag. Detta medför i kombination en överlägsen bodyshaping med marknadens mest effektiva system.

Omorphia Nordic 20.0 behandlar:
 • Kroppens konturer
 • Celluliter
 • Fettdepåer
 • Rynkor och fina linjer
 • Dubbelhaka

Kavitation
Kavitation är en teknik som framför allt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer med ett mycket hållbart resultat eftersom man med denna metod förstör själva fettcellerna. Tekniken innebär också att man på ett väldigt effektivt sätt kan forma och ”skulptera” kroppen. Kavitationstekniken i sig innebär, mycket kortfattat, att ultraljudspulserna får fettcellerna och vätskan i dem att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av den värme som bildas ”sprängs” sedan fettcellens ytterhölje (membranet) och fettpartiklarna utsöndras i blodet där kroppens egen ämnesomsättning sedan tar hand om större delen av detta fett.
Förutom kavitation finns det fyra traditionella handtag på Omorphia som använder dessa fyra tekniker:

Radiofrekvens
Radiofrekvens (RF ) är en välbeprövad teknologi som har använts inom kirurgin i över 70 år. Radiofrekvensenvärmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden så att fettvävnad värms upp och ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna som minskas i storlek.

Inrafarött ljus
Infraröttljus (IR) är en optisk energi som i kombination med radiofrekvens effektiviserar behandlingen och gör den mer lokal. Det infraröda ljuset har en direkt påverkan på muskler och leder samt ökar syresättningen i blodet.

Vakuum
Vakuummassage lyfter, formar och masserar huden på djupet och ytan. Massagen ökar blodcirkulationen som i sin tur leder ut slaggämnen från fettcellerna.

Mekanisk massage
Fungerar djupgående på förtätad bindväv. De mekaniska massagerullarna förhöjer hudens cellgenererande aktivitet, vilket resulterar till att förtjockade fettdepåer dräneras ut.
Susanne