söndag 26 augusti 2012

På spåret!

 Jag har velat göra fotografering i gammal tågmiljö länge och nu var tillfället bra med höstens färger i kollektionen. Jag visste att det skulle passa bra tillsammans med tågens färger.
och, här är vi verkligen på Spåret!


Den här  gamla vackra tegelbyggnaden får tankarna att gå till England för min egen del.
Det är så vackert med tegelhus som har ojämna nyanser och är lite ojämna även i formen.

Här ser man lite av vår nya klänning Porsche.

Här kommer några bilder från restaurangen som är helt unik i sitt slag.
Man kan välja att äta i vagnar från olika årtionden.
Mannen som har byggt att själv höll på länge med ritningar och annan planering för att få hela projektet godkänt eftersom det ligger på en speciell plats exakt vid vattnet och han ville ta tillvara de gamla fina tågen och se till att dom kom till användning.
Han fick tillslut OK och sedan har han hållit på sedan 2010 med att bygga allt själv. Nu var pengarna slut och vissa saker såsom plädar och annat som kanske skulle sätta lite mer "piff" på det hela får vänta på sig för nu måste det hela få rulla igång och inkomster måste strömma till först.
Men, mycket hårt arbete har det varit berättade den mycket trevliga ägaren.
Menyn var inte så bred men desto bättre.
Dom fick stor uppskattning för deras grillade spett som gick att få med kyckling, fläskfilé och andra varianter.
Kocken var en mycket kunnig och duktig kock.

Dom hade haft en bra sommar med mycket folk och när vi kom dit för att kika så hade dom precis stängt varav inga gäster på bilderna.Ägaren hade byggt stolarna efter eget "huvud" och dom hade han fått väldigt positiv respons på. Han hade till och med fått förfrågan om försäljning från gäster om att få köpa stolar, på grund av  komforten.
En kvinna talade om att hon alltid fick ont i ryggen när hon satt på restaurang och åt länge men här satt hon perfekt och kunde sitta länge och njuta. Här är den delen som är den lite nyare vagnen, de som var finast med gamla lampetter och annat vackert hann vi aldrig gå in i.


Nu ska vi ut på långpromenad.
Jag har hållit på och målat led lampor som jag tycker har för kallt sken, det var inte lätt minsann att få det perfekt!
Ska visa bilder senare hur det blev.
Har letat på nätet efter led spotlampor som har ett riktigt varmt sken men det går inte att få tag på såna, i allafall om man vill att de ska vara dimmbara.

Önskar er alla en skön Söndag.

Susanne