torsdag 31 januari 2013

Härliga färgerDen här kornblå koftan är så fin till vitt också.Den här modellen heter Long Ikat och här ser ni flera olika färger av den. Klänningen under heter Milano och är vändbar, den andra sidan är svart.

 Idag har vi ändrat om i butiken och hängt upp koftor i en massa härliga färger. SPA-rummet börjar bli färdigt också men bilder får vänta tills rummet är helt klart.
Här kommer bilder på koftor i flera nya färger som vi precis fått hem. Koftorna är i ONE SIZES.

Nu ikväll har vi haft målarkurs och precis som vanligt är jag laddad med massor med energi och glädje efter en kurskväll. Jag ser fram emot att alla tavlor hängs och ställs upp till beskådan sen om tre veckor då första omgången är slut av kurserna. Vernissage med något gott att tugga på och nåt festligt att dricka kommer vi att ha och där alla deltagarna får bjuda in vänner och bekanta och alla som vill är välkomna också för att titta på allt fint.
Två av deltagarna sa nu innan dom gick hem att dom hade känt att dom var helt slut efter en jobbig dag, (oberoende av varandra) och att dom först tänkt att dom skulle stanna hemma och vila men tog sig ändå till oss, och nu ville dom inte ens gå hem:)) Nu var dom precis som jag glada och fulla med energi.

Att få ta en paus efter halvtid och gå ut och sätta sig till dukat bord med nybakat bröd med gott pålägg och kaffe och te är så underbart. Det smakar så himla bra när vi sitter där vid bordet tillsammans och alla pratar med varandra. Pernilla är expert på att få till det så att det alltid smakar så gott, vad hon än ställer fram.
Hon bara har det i sig!Här är det både en väst och en scarfs.
 Länk till Biasa


Biasa

Biasa - stor cape En enkelstickad, cape/väst för alla tillfällen. På bilden visas även en schal knuten runt huvudet.


Biasa


Almira

Almira heter schalen.  Klänningen under heter Milano och finns i några få exemplar i vår butik.


Almira-schal 275:-

Scarfen här ska vi lägga in i vår webbutik under helgen.

En enkelstickad smidig schal, mjuk och behaglig runt hals eller huvud.


Long Ikat

Long Ikat 

 
Härligt, tidlöst och bekvämt plagg för ALLA - gammal som ung, stor som liten!
Perfekt resplagg, väger i stort sett ingenting, tar ingen plats och strykfritt. Bästa tänkbara plagg för resväska och garderob.
En kofta som man gärna vill ha i många färger!

Plaggen är klädsamma och lättskötta - viskos är ett mycket behagligt naturmaterial där fibern är utvunnen ur cellulosa från barrträd.  
Modellerna är lättburna och det töjbara tyget i kombination med designen gör att de kan bäras av alla, oavsett storlek och kroppskonstitution.  De är fina både till vardags och fest! 
 


Long Ikat

Den här modellen är fin att knyta bak i ryggen också.

Enkelstickad, smidig kofta för alla tillfällen.
Man kan ha den öppen och med snibbarna hängande neråt men också knyta den runt midjan som en kort kofta.
Storleken är ONE SIZES.
 

Long Ikat
Nu är det dags att sova för min del så jag önskar er alla en god natt.
Susanne

2 kommentarer:

  1. Underbar modell på tröja, Long Ikat. Jag har tröjan i två olika färger, offwhite och olivgrön.
    Har precis köpt tröjorna. Den olivfärgade premiäranvändes på fredagskvällen över en grönmönstrad klänning ;-)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du gillade våra koftor:))
    och, nu ikväll ska jag precis blogga om just grön färg, det är 2013 års stora färg! Det är alltså helt rätt med att ha grönt på sig och det är kul för den färgen har inte varit en färg som man har sålt mycket av på flera år inom klädbranschen. Smaragdgrönt är egentligen årets färg!

    SvaraRadera