måndag 21 januari 2013

Formex och nyheter som kommer snart!

Efter målarkursen i Lördags så åkte vi direkt till Stockholm så att vi skulle vara på plats tidigt på Formex mässan 2013.

Jag var tydligen så ivrig när vi skulle in så efter att ha gått hela dagen på mässan så upptäckte Pernilla att jag skrivit Susanne Andersson på den inplastade etikett som man hänger runt halsen när man ska in på mässan.
Det är typ 18 år sedan jag hette Andersson i efternamn!

Den här gången har vi verkligen längtat efter att få åka på mässan och se om vi kunde hitta något som passade in hos oss. Vi var på gott humör och riktigt laddade med energi.

Det är mycket roligt att låta sig inspireras av alla vackra montrar och se vilka färger som kommer i vår på prylar och kläder.Vårt mål med mässan var att hitta något mer som passar ihop i vårt koncept och som utvidgar butikens sortiment ytterligare.

Vi hade några förslag som vi bollat under en tid men allt föll på plats när vi kom till en monter full med väskor och skor i massor med härliga, glada färger och retrokänsla.
Allt i montern passade oss perfekt. Det var verkligen inget i montern som vi inte gillade utan hade bara svårighet att välja ut vad vi skulle börja med.


Vi har lagt en order på skor och väskor som kommer om ca 3 veckor. Rött, gult , beige och svart är färger som vi valde på väskorna.
Ballerina skor och även skor med klack. Skor som man kan använda inomhus utan att vara rädd för repor i golvet. Men, de är självklart för utomhus bruk också.

Dessa skor är helt annan stil och färger än de skor som kommer under våren från Neosens, Pataugus och Art men självklart lika sköna så kollektionerna kompletterar varandra.
Dessa skor som vi valt passar ju självklart väskorna.

Priset på väskorna ligger runt 600:- -700:- !!!  Och, för det priset får man två väskor, för i den stora väskan så ligger den en  mindre som passar som en ordinär handväska.
Väskorna är oerhört snygga och välgjorda och  i ett material som känns exakt som mjukaste skinn fast det inte är det.

Det ligger lång tids arbete med att få fram detta material berättade säljaren. Jag återkommer med mer fakta när vi får leveransen.


Väskorna och skorna kommer att passa som hand i handske till just handskar i mjukaste skinn i jätte härliga färger vårfärger.


Här är två handskar som vi får hem snart men vi har valt andra färger som passar vår kollektion. Vi fick förmånen att välja en helt egen MM färgkombination. Allt från bilhandskar i retromodell och färg till handskar fodrade med silketyg.

När vi satt och åt efter att vi var klara med ordern så sa vi alla fyra att - hur ska man kunna välja ut vilken som man vill ha- alla är så supersnygga!
Väldigt många utställare kommenderade med att säga- Åh! har ni köpt väskor och skor från den montern där allt är sååå snyggt, när vi berättade vart vi valt att lägga vårt största inköp.Kul!

En massa annat nytt inkommer också snart till oss och vår webbutik och även till vår butik i Örebro.

Sov så gott önskar jag er alla nu.
Susanne

www.marthamildred.se 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar