söndag 30 september 2012

En mycket rolig dag på jobbet!


Vi har verkligen undrat vart leveransen av höst och vinterkollektionen har tagit vägen. 
I går kom en liten underbart söt dam med sin dotter och berättade att någon ringt och velat lämna 30 kg till henne med något som hon inte visste vad det var!
Men, det ska till MarthaMildred sa dom som ringde, - ja, det är jag det , svarade damen.
Men, så kom hon på att hon fått veta av sin dotter att det finns ett företag i just Örebro som heter samma som hennes namn!
Vi visste inte att någon hade det namnet alls. Det är ju en kombination av Pernillas mammas namn och min mammas namn. Båda sydde ju och ingen av dom lever tyvärr.

Nu kom dom för att hälsa på oss i butiken igår och hittade även kläder till sig.

På Måndag så skulle dom uppta letandet efter oss sa dom till damen och vi ska minsann också se till att dom lämnas hos oss under morgondagen. Så i morgon kväll vet vi vad vi har att göra. Få allt på plats i skorummet.


 Nu har ett av våra rum förvandlats till behandlingsrum och det är en så lugn och skön känsla i detta lilla rum som får en ljuddämpande effekt av heltäckningsmattan och alla textilier.

Manne som Marianne Viktorsson kallas, fick utföra behandlingar redan under gårdagen. Jag själv avslutade en underbart rolig dag med fullt ös från det att vi öppnade till sista kunderna gick 16.00 och det var så skönt med djupgående massage med fokus på axlar och rygg.

Vi kommer att fortsätta med att bjuda på frukostbuffé i stort sett varje Lördag men vi kommer från och med nu skriva ut det på vår web sida , så där ska man hålla utkik eller titta på Facebook sidan MarthaMildred kläder.

Vi behöver få in sms/ samtal eller meddelande på fb eller mail för att kunna beräkna inköp om man vill komma klockan 10.30 , själv eller tillsammans med maken, nu kommer ju våra herrskor även in i morgon, eller tillsammans med någon annan som det vore roligt att få gå bort med och få plocka god frukost till sig och se på en liten visning av våra kläder.
Vi har nu gjort detta under ett par Lördagar och ser att det har blivit så jätte lyckat och uppskattat.

Vi har sedan öppet fram till 15.00 men igår hann vi faktiskt aldrig plocka undan så alla kunder som kom under gårdagen fick också äta och dricka lite gott.
Från kl 12.00 ska frukosten annars plockas undan. Men, hinner man inte så är det så!Manne kommer att finnas på plats på Lördagarna och det är naturligtvis bra om man ringer Manne eller oss och bokar in en tid om man vill få massage under dagen.
Annars gäller självklart dropin system som igår.

Så ge dig en härlig Lördag och kom till oss och ät frukost, titta på visning av kläder och unna dig en skön massage av en otroligt duktig massör. Att vi valde just Manne var på rekommendationer.Jag önskar er alla en skön Söndag.

I dag ska Pernilla och jag till Christina Boqvist i Västerås som äger butiken Chris & Lin , där det är modevisning för VIP-kunder och hon önskade att vi skulle finnas med idag.

Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar