söndag 23 september 2012

“En enda människa kan förändra ditt liv- Du själv!”

Föranmälan görs till oss på sms/ telefon eller mail:0735-169600 eller susanne.arvidsson@hotmail.se  (Vi bjuder på fika.)
OBS! Föreläsningen börjar 18.30!

“En enda människa kan förändra ditt liv- Du själv!”

Lätt sagt, men kanske svårt gjort...? Har du något / någon som du mår dåligt över, en relation hemma eller på jobbet som inte fungerar eller känner du att du aldrig räcker till?
 Det kan vara så att du skulle behöva hjälp på vägen av någon som lyssnar på dig och hjälper dig att få balans och komma rätt i ditt liv. Att du helt enkelt börjar må bra och kan njuta av ditt liv igen!

Kanske är en
COACH/ VÄGLEDARE ett sätt?


Passa på att och träffa och lyssna på Lena Jaeger som besöker oss onsdagen den 26/9-12 kl 17-20
.


 Hon berättar om sitt jobb som coach och individuell vägledare inom Personligt Ledarskap, och hur hon jobbar med sina klienter.
Lena har bl.a. samarbetat med Mia Törnblom under ett par år, och vägleder i hennes metod med att stärka självkänslan. Nu funderar Lena på att dra igång små kvälls- eller helgkurser i detta ämne, det kommer hon att berätta om denna kväll. Vi behöver få anmälan så vi vet hur många som kommer men det är drop in sedan under hela kvällen. 
Lena kommer att ha en lättsam och lite humoristisk föreläsning inför grupp ca 17.30 och efter förläsningen finns möjlighet för kortare enskilt samtal för att se om detta är något för dig. Vill man gå vidare sedan så bokar man enskilt möte med Lena. 

Om du har det jobbigt eller vill förändra något i ditt liv , och kanske inte vågar eller orkar ta kontakt , så är detta ett ypperligt tillfälle att få kontakt med Lena, för att se och höra att det finns hjälp att få.
Gå gärna in på Lenas hemsida och läs mer om henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar