tisdag 31 juli 2012

SPA i Riga


Här går vi in till SPA avdelningen.


Trapphuset var läckert tycker jag.

Trapphuset mellan de olika avdelningarna.

Omklädningsrummet

Här var det skönt att simma , lugnt och fridfullt.


Mysig detalj att sitta vid
Detta var det rummet där jag var mesta tiden. Här inne var det 50 grader varmt och det var alldeles perfekt. Att ligga här med huvudet på kudden och lyssna till lugn musik och känna doften av en underbar eterisk olja som jag sen köpte med mig hem, det var helt ljuvligt. Lukter är något som påverkar mig mycket, det är lukter som gör att jag minns upplevelser starkt. Jag använder parfym eller bodylotion varje dag just för att det påverkar mitt sinne så positivt.
 Det fanns en annan bastu men där var det 100 grader så dit gick jag inte in.
Här fanns det massor med olika varianter av duschar men det var svårt att fota här för det var så mycket ånga här.


 Vi hade gärna tagit något i baren men man kunde inte köpa varken vin eller öl utan bara frukt drinkar , kaffe och så Champagne och då var det flaskor som kostade tusenlappar. Vi hoppade Champagnen där här gången!


Hissen som man tog mellan våningarna.


Här var ytterligare ett av mina favoritrum, här doftade det också eukalyptus och hela rummet var ett ångbad med varma soffor i mosaik som var så skönt att sitta på. En stor saltsten var mitt i rummet och massor med små röda spotlights skapade en suggestiv atmosfär.

Pernilla och jag bara njöt av att vara här, vi var kvar till stängningsdags, våra älskade makar var inte lika begeistrade så nästa gång kan vi göra detta utan dom. Men, vi fick ändå en mysig stund tillsammans allihopa och det var mycket värt.

Nu ska vi ut och måla huset hela familjen. Vi skrapa och borsta i går så nu är det dags att se förändringen med färg.

Susanne