onsdag 20 mars 2013

Fòrsta kvàllen i Rom



Pàvàg mot Spanska trappan.
Vàdret àr lite gràmulet men regnet upphòrde nàstan pà en gàng vi kom ut sé vi behòvde inte paraplyna som vi kòpt direkt vi kom fram till stationen dit bussen fràn flygplatsen kom.


Middag fòrsta kvàllen var riktig italiensk pizza pè den hàr restaurangen.
Hela vàggen àr en illusionsmàlning och den àr fantastiskt skickligt gjord.
Om ni undrar varfòr stavningen inte àr korrekt sé àr det fòr jag anvànder hotellets dator och dom har inte alla vàra bokstàver med prickar òver.

Bilden under àr ocksà fràn restaurangen och bordet dàr vi satte oss.





Vi kòpte varma kastanjer, det har vi aldrig testat tidigare, men jag fick àta upp alla. Det var bara jag som gillade dom. Det var gott tyckte jag.



Vilken helt underbar storstad Rom àr!.
Vi sàger alla att Rom àr vàr favoritstad faktiskt.







Ljuvlig fònstershopping.
Sà mycket vackra butiker,vi hann med att gà in och kika i butikerna ocksà redan fòrsta eftermiddagen. Butikerna har òppet sent-


Som avslutning pà fòrsta kvàllen blev det underbart god glass. Hàr var det svàrt att vàlja men det var ingenting mot den klassbutik som vi var i i gàr . Dàr fanns det 150 sorter att vàlja pà-
Men glassen fràn den hàr glassbaren var minst lika god, de sorter som jag tog hàr var faktiskt ànnu godare, lime och jordgubb tog jag och det valet var perfekt!

Nu àr det dags fòr frukost fòr nu kom alla ner.

Jag ònskar er alla en fin dag.

Susanne

2 kommentarer:

  1. Ja, det smakade inte så som jag trodde att det skulle göra men jag gillade smaken, men det gjorde inte den övriga familjen, så jag fick äta upp allt:))

    SvaraRadera