tisdag 26 februari 2013

Nyhetsbrev



Nyhetsbrev
MarthaMildreds slående erbjudanden och kollektioner, fräscht färgglatt och elegant.




Till er som längtar efter det nya vårfräscha 2013 kommer här spännande färglada väskor i flera former i olika modeller och mycket mer. Till väskorna har vi scarfar som en riktigt trevlig accessoar som vi hjälper dig matcha perfekt till väskan. Dessutom säljer vi strumpbyxor från Pierre Mantoux som annars nästan bara sitter på modellerna i Paris när det är modeshower. Till dessa säljer vi kjolar klänningar och upplyftande färgglada viskosvästar. Dessa passar alla åldrar och former.  Till allt detta kan du även finna vackra stövlar och skor, samt vår egendesignade kollektion av kläder.




När du provat klart i butiken finns möjlighet till en härlig och unik spabehandling av diplomerad spaterapeut och certifierad massör Ellen Bertilsson med Yvonne Rydings naturnära produkter fria från parabener och alkohol. Dessa kan du även köpa med dig hem.




Vill du kanske istället ha en antingen en mjuk avkopplingsmassage eller en kraftfull djupgående massage med fingertoppskänsla som hittar dina spända musklers inre knutpunkt  samt välgörande nacke och huvudmassage finns både Marianne Viktorsson och Ellen Bertilsson till ditt förfogande. Ta gärna en kopp te efteråt. Boka gärna förväg på mobil

nr: 070 792 80 24 (Marianne Viktorsson) eller till Ellen Bertilsson på nr: 073 958 45 12 eller emailellen.bertilsson@gmail.com  Både Marianne och Ellen arbetar ibland på annat håll men är flexibla och finns nästan alltid att tillgå veckodagar hos Martha Mildred.





Tavlan ovan är målad av Susanne Arvidsson
Saknar du någonstans att få utlopp för din kreativitet ta tillfället i akt att gå på målarkurs som kommer att erbjudas 3 dagar i veckan med Susanne Arvidsson, duktig konstnär och inspiratör på Martha Mildred. Man har alltså möjlighet att få byta kursdag om man inte kan sin ordinarie dag.



Onsdagar 16.00-18.30
Torsdagar 18.00-20.30
Lördagar 12.30-15.00



Kurserna är per 6 tillfällen för endast 2000kr och det ingår såväl fika, material och nya kunskaper och varje tillfälle är 2,5 timmar långt. Anmäl er snarast och senast söndag 4e mars till Susanne Arvidsson på telefon: 073 516 96 00


 

 

Missa inte helgens vernissage nu på Lördag 2:a mars kl 12-16 med utställningar från föregående målarkursernas elevers tavlor, det kommer även att bjudas på snacks och mousserande vin.

Unna dig att njuta en stund hos oss!




Om du har Facebook  ta chansen att gilla och dela vår sida MarthaMildred (kläder),  fota bara er delning och visa upp det i butiken eller skicka ett sms med ditt namn och där vi ser din delning om du vill handla i vår webbutik så får du 15% rabatt hos oss på allt vi erbjuder!



Varmt välkomna och glada hälsningar,

vi på MarthaMildred!



Du hittar oss på:

Idrottsvägen 37,

702 32 Örebro

(bredvid Eon huset.)


 




 MarthaMildred.se


Här är länken som ni kan trycka på för att komma till vår facebook sida.






 För mer info vänligen ring 0735-169600

Onsdagar 14.00-18.00
Torsdagar 14.00-20.00
Lördagar 12.00-15.00
 
 
Gå in och kika på vår webbutik
MarthaMildred.se



Bild på en av de ljuddämpande tavlorna vi säljer. Här är det en hel serie på väggen och varje tavla mäter 120x120 cm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar