tisdag 20 mars 2012

Mia Törnblom på besök hos MarthaMildred

Ett trevligt sms kom till oss strax efter vi varit på Formex mässan. 
det var från Mia Törnblom. Hon hade passerat vår monter flera gånger då hon föreläste under mässan.


Hon gillade våra kläder och frågade om hon kunde få komma och kika och prova kläder innan hon skulle föreläsa i Örebro nästa tillfälle.
Så, nu kom ett telefon samtal istället.
Jag kommer till Örebro den 20 Mars, kan ni ta emot mig då?


Så, i eftermiddag hämtar Pernilla Mia vid stationen och sen får vi ett par timmar tillsammans med henne.
Vi hade ändå tänkt gå på hennes föreläsning som vi bara fick lyssna på med ett halv öra på Förmex mässan, nu ska vi passa på att höra Mia" live" och i lugn och ro.


Passa på du som kan att komma till Elit Hotell klockan 18.00


Nu har vi färdigställt allt inför morgondagen i vårat "nya" sko rum.


Här kommer bilder på skor som kommit nu.
Vi väntar fortfarande på de mer tuffa och sportiga skorna.


Men, passa på att komma snabbt, för tyvärr så finns det inte möjlighet att fylla på av vissa modeller. Dom är alltså helt slut på fabriken.
Vi har fler färger av dessa än jag visar här.
I morgon har vi öppet från 11.00-18.00


Varmt välkommen!


En trevlig Tisdag önskar jag er ALLA


Susanne


Tipsa en vän

2012-03-16

Mental träning i tiden

Ort: Örebro, Lokal: Elite Stora Hotellet - När: 2012-03-20 kl 18:00

Inre trygghet är en färskvara precis som fysisk kondition. Vill vi ha god självkänsla behöver vi träna den regelbundet. Det är lika självklart och naturligt som att vi tränar vår kropp. För att vi ska kunna utvecklas som människor både på jobbet och privat är det nödvändigt att vi ser och tar ansvar för vår egen del i det som händer oss. Med mental träning blir vi fria från oro och stress, vilket det gör det lättare för oss att nå våra mål och ha det bra på vägen dit.

Bli trollbunden och inspirerad

På ett glädjefyllt, trollbindande och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom i sin föreläsning till ett bättre liv, både i yrkeslivet och privat. Personlig utveckling och ledarskap samt mental träning är viktiga punkter för Mia som lägger mycket vikt vid ord som mod, hänsyn, trygghet, motivation, reflektion, tålamod, trygghet och att ta eget ansvar. Du och dina kollegor eller vänner får nya insikter om hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar. Alla är ledare i sitt eget liv och föreläsningen vänder sig därför till alla som vill stärka den delen oavsett om det är på jobbet eller hemma.

Inre trygghet och självförtroende
Vill vi ha ett tillfredsställande och harmoniskt arbets- och privatliv behöver vi ta reda på vilka vi är och vad vi vill. Om vi inte vet vad vi vill, kan vi heller inte nå våra mål. Detta gäller oavsett om vi leder oss själva eller andra. Sen bör vi ta reda på vad vi kan och inte kan. Ett starkt självförtroende ger oss tron på vår förmåga att prestera. God självkänsla ger oss modet att våga prova på fler saker eftersom vi inte längre är rädda för att misslyckas. Mia Törnblom menar att ett tydligt ledarskap innebär att vi tar ansvar för både oss själva och våra medmänniskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar