söndag 8 januari 2012

Vår i sikte

Klänningen Stockholm som finns i svart och kommer nu även finnas i cream och i ett svagt rosa och vit rutigt tyg i bomulls crepe.
Klicka här för att se mer av klänningen StockholmDags att komma in i vanliga rutiner igen efter en skön ledighet. Vi har fått tre veckors härlig avkoppling hela familjen tillsammans och inte haft några större krav på oss än att träffa goda vänner och att färdigställa den yngsta dotterns rum. Rummet är snart färdigt men det har blivit många och långa disskusioner om vad och hur man möblar på 7 kvm.

Vi har turats om att ha öppet i vår butik och kan nu glädjas åt att vi inte har några plagg kvar alls som hänger där förutom de som ska hänga där. Och detta trots att vi inte haft någon rea alla!

Vi fyller däremot på med Vårens nyheter och har även fått in några extra stövlar av våra favoriter som dom upptäckt fanns kvar på lagret.
Så vi har bland annat 2 st par i storlek 38 av de svarta stövlarna som visas här på bilderna.
Dom är lika snygga till klänning och kjol som till byxa.

Vi kommer nu även ta in herrskor och utöka sortimentet på damskor från detta märke. Vi har fått så otroligt bra feedback från alla som handlat stövlar och skor från oss så då vågar vi nu satsa lite mer på detta i vår.Här visar vi den långa kjolen Lincoln i jersey som verkligen slankar. Till den bara vår bastopp Baltimore också i jersey.
Klicka här för att se mer av jumpern Baltimore
Klicka här för att se mer av Lincoln lång kjol
Blusen Edingburgh är en helt suverän blus som man bara kan dra upp ärmarna på och "vips" så är blusen kortärmad!
Bara att tvätta och hänga.
Knappen som är pricken över i:et är en äkta Coco Canel knapp där vi köpt upp det sista som fanns kvar av lagret och finns därför bara i en liten begränsad upplaga , därefter byter vi till annan knapp.

En blus att använda året om, toppen att packa ner när man ska ut och resa, blir inte skrynklig alls!

Klicka här för info om blusen EdingburghIdag är det finslipning på de sista detaljerna på några nya modeller. Allt måste vara 100% rätt innan de går iväg för produktion.

Jag önskar er ALLA en bra Måndag.

Nu väntar kaffet!
Susanne