torsdag 6 februari 2014

Nyhet för oss


 
 
Nu har jag lagt upp den här bilden på vår webbutik www.marthamildred.se  och då kan man klicka på bilden och ändå stanna kvar i vår webbutik.
Nu under några dagar så får man skrolla själva inlägget för att kunna läsa men den saken kommer att åtgärdas med hjälp av expertis:))
Varför gör jag nu detta?
Jo, för att självklart vill vi ju att du som läser min blogg ska stanna kvar på vår webbsida för att kanske kika runt lite och ev. kanske hitta något intressant där istället för att försvinna från den sidan.
 
Målet just nu för oss är att arbeta upp vår webbutik parallellt med vår fysiska butik.
Vi har funderingar på om vi även ska lägga upp hela sortimentet av makeup även i webbutiken, dels för att vi säljer hela sortimentet av Wet n Wild vilket inte alla webbutiker gör även om dom har ett visst utbud av märket, dels för att vi redan har fått sådan oerhörd respons från alla kunder som handlat av oss sedan vi fick hem allting.
 
Man kan faktiskt säga att " det försvinner lika snabbt som smör i solsken"!
Vi fyller på hela tiden:))
 
 
 
Vi lyssnar gärna på dig som kund- om det finns önskemål att vi lägger in hela Wet n Wild serien så ge oss en vink om vad du tycker!
 
Produkten här ovan som heter Cover All är bara en sådan super produkt!
Den täcker röda fläckar i huden, den trollar bort mörka partier under tex. ögonen, den ljusar upp de partier man vill typ högst upp under brynen- en superbillig och superbra produkt helt enkelt!
 
Den är Wet n Wild storsäljare och så har den blivit även hos oss.
 
Vi har tre olika märken i själva Wet n Wild serien med 12 färger i varje så alla hittar enkelt sin färg och de flesta köper flera färger samtidigt. Priset är ju bara 69:-
 
Det mesta kostar faktiskt 69:-!!!
 
Kom in i vår butik om du bor i Örebro- men kika gärna in på år webbutik som är öppen dygnet runt:))
 
Önskar er alla en fin kväll.
 
Susanne 
 
I morgon hoppas vi på att vi får leverans från fabriken. Vi väntar på röd Aston Martin- den modell som liksom är signum för / med MarthaMildred.
 
Den kommer att passa perfekt till jeans och en stickad kofta över eller med den kavaj som är ytterligare en nyhet som vi väntar på fast lite längre fram här i vår.
 
Likaså är röd Aston Martin tänkt till kjolen som vi räknar med kommer in väldigt snart.
 
Mycket är på G!
 
Gå gärna in på vår webbutiks sida och se vad vi har just nu- kanske hittar du något som faller dig i smaken.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar