tisdag 3 april 2012

Viktig och underbart rolig Dag.

Idag har vi haft en fantastiskt underbar dag som Pernilla och jag längtat efter länge.

Vi har haft Gun-Britt som är TV producent och stylist  på Sveriges Television hos oss för att göra ny beställning på kläder till tjejerna på sporten. Våra kläder har redan exponerats vid flera tillfällen och det var en önskan från flera av tjejerna, bland annat Jane Björk att mer skulle köpas in från MarthaMildred.

Vi har även planerat för evenemang som vi ska vara med på hos Jennie som äger Moreismore, showrummet mitt inne i Stockholm.
 Ett evenemang där journalister och media folk är inbjudna för att få träffa oss plus 9 stycken andra klädmärkens olika kollektioner.

Syliva som jobbar på Moreismore( och säljer även kläder från ett fransk märke), Lena som driver ett eget företag  med marknadsföring som heter WarmaGroup,  Jennie och Gun-britt, och Pernilla och jag vi har spånat nya ideér och olika sätt att samarbeta och såna här dagar kan man säga är guld värda på alla sätt.
LångFredag med kakbuffe´.

Här kommer några bilder på vad som kommer att finnas hos oss att köpa på Fredag .
Förutom träskor från Inspire by Britten så kommer vi ha :

 Mitt favorit märke på smycken är U its you.
 På  Fredag har vi smycken från det företaget till försäljning hos oss.
Vi kommer även att ha Inga-Maj som tillverkar sittpuffar som är helt underbara hos oss. Vi kommer även att  sälja dessa puffar.
Men, mer om detta skriver jag i  morgon.

Det är första gången som sittpuffarna visas upp offentligt. Detta är en dröm som går i uppfyllelse för designern Inga-Maj som har hållit på under många år med att förverkliga sina ideér till färdig produkt.

Redan på en gång så har vi fått respons på puffarna som har namnet Estelle och där alla blir olika och unika efter kundens önskemål.

Vi är så glada över att få äran att sälja och marknadsföra denna underbara skapelse.


På Fredag har vi öppet 12.00-16.00.

Kaffe/ the och 7 sorters hembakade kakor!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar