onsdag 16 oktober 2013

Nya möjligheter!


Min dröm har blivit sann!

Som ni kanske kommer ihåg sedan tidigare så har jag bloggat om den helt fantastiska coach utbildningen som jag gick i November förra året, nu när min dröm går i uppfyllelse att vi har hittat en perfekt butikslokal till MarthaMildred så har jag samtidigt fått erbjudande om att jobba för Skandinaviska Ledarhögskolan.
Så underbart! Två drömmar går i uppfyllelse samtidigt.


Redan i November har du möjlighet att gå på två utbildningar, den ena går i Stockholm och är NLP Practitioner (kommunikation), och den andra går i Costa Rica och är en coachutbildning. 

Vill du ha mer information så hör av dig till mig:
Skriv mitt namn i meddelande rutan vid anmälan så får du ett reducerat pris. 
Susanne 0735-169600Vill du maximera din potential?
Vill du bli ännu bättre på det du gör?
Vill du ha ännu större kontroll över ditt liv?

Då ska du välja NLP!
Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre.

Kursgården i Costa Rica

 

På en underbar plats vid havet i fantastiska Costa Rica ligger vår kursgård Villas Las Flores och International Village for Creation and Recreation (IVCR).


I lugn miljö där man ostört kan vandra på stranden och se solen gå upp eller ner i havet. Två kilometer därifrån ligger den lilla orten Parrita, 40 km staden Jaco och åker man ytterligare 10 mil är man i huvudstaden San José. Med sitt oerhörda växt och djurliv är Costa Rica ett paradis för naturälskare och inte mindre än 32% av landet består av nationalparker. Costa Rica är också en fredlig ”oas” i världen och är det enda landet som klarar sig bra utan någon krigsmakt.

Anläggningen består av ett fyrtiotal vackra och välutrustade villor i olika storlekar med plats för en bit över 100 personer. Den inbyggda konferenslokalen tar ett 40-tal personer och lika många kan få rum i en vägglös sådan belägen i närheten av poolen.


Anläggningen består av ett fyrtiotal vackra och välutrustade villor i olika storlekar med plats för en bit över 100 personer. Den inbyggda konferenslokalen tar ett 40-tal personer och lika många kan få rum i en vägglös sådan belägen i närheten av poolen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar