tisdag 19 februari 2013

Pierre Mantoux - Strumpbyxor i vår butikPierre Mantoux

- Strumpbyxor från Italien


Strumpbyxor i spets med söm på foten. Pierre Mantoux gör strumpbyxor i väldigt hög kvalité som du kan tvätta och använda under lång tid.


Vi har känt en längre tid att vi saknat utbud av riktigt snygga och roliga strumpbyxor och har letat efter ett passande märke till vår butik.
En strumpbyxa som passar vår egen stil och lyfter våra kläder lite extra.

Jag själv har alltid gillat roliga och annorlunda strumpor,så nu i går kväll kan jag säga att vi var såååå lyckliga när de som har agenturen var på besök hos oss och hela bordet i vår butik/ showroom var fyllt med både vårens och höstens ursnygga strumpor, stay-ups och knä och korta strumpor, allt från ett Italienskt ( Milano) märke med namnet Pierre Mantoux.

höst 2013

kommer snart till butiken

kommer snart till butiken

kommer snart till butiken

vårens strumpa som kommer snart

också snart i vår butikStickade strumpor med blommor, retro-mönstrade tunnstrumpor, strumpor med små prickar och strumpor med stora prickar, strumpor med sömmar och små rutor, ja alla är helt underbart vackra, vi har strumpor för alla smaker kan jag lova men de paisly-mönstade är nog min egen favorit!

Vi satsar vi på ett bra utbud med strumpbyxor i enfärgat och  mönstrat i olika tjocklekar beroende på säsong och som kommer att passa som handsken i handen till vår nya kollektion som vi vet är påbörjad nu.
Vårens strumpor dröjer inte länge innan de är i vår butik och hösten order är också klar.

Självklart så har vi valt färger och mönster som stämmer ihop med alla de 25 färger som vi har att erbjuda i de stickade koftorna, scarfs, västar och ponchos. Likaså har valet styrts av vårens och hösten skor och stövlar.

När man provar kläder så gör det så otroligt mycket med rätt sko eller stövel och en passande strumpa eller byxa för att få en helhet i spegeln och nu känner vi att cirkeln slutits i vårt koncept.

Vi har nu kläder, skor, stövlar, scarfs, strumpbyxor, smycken och väskor som är handplockade med stor omsorg.


Pierre Mantoux är ett märke som i år fyller 80 år och är ett märke med högsta klass.


höst 2013 Här vill jag visa lite information om märket, men översättningen är är gjord av mig på Googles så den får ni ha överseende med, det viktiga är att visa vad märket står för
  I en värld av globala företag och opersonliga sådana, av industrikluster och finansiella företag, kan Pierre Mantoux ringa definitivt själv en familj Brand eftersom det är ett uttryck för en familj av entreprenörs framgångsrikt i sin 4: e generationen. Pierre Mantoux är lyxen varumärke som erbjuder strumpor samlingar, stickat, nattkläder, loungewear, badkläder och strandkläder och modeaccessoarer alltid i enlighet med de hetaste modetrender.

Samlingarna kommer till liv i en situation med kompromisslös kvalitet, tack vare den pågående hängivenhet och personlig uppmärksamhet historiskt reserverats för Brand av familjen av grundarna och nuvarande aktieägare, i en extraordinär entreprenöriell kontinuitet.
Att vara en familj Brand innebär i själva verket att känna ansvar gentemot handel, Distributörer, konsumenterna, av varje enskild artikel introducerades på marknaden. Det innebär att vara väktare kvalitet och personligen gå i god för den fullständiga belåtenhet konsumenten.

Från val av material till förpackning av den färdiga produkten, är kvalitet en av Pierre Mantoux de viktigaste frågorna.

Pierre Mantoux: s produkter är tillverkade med garner och material som uppfyller de hightech kvalitetsstandarder, garanterade och certifierade Öko Tex.
Inte mindre än 16 arbetsmoment är inblandade i produktionen av ett par strumpbyxor, varav i genomsnitt 6 utförs för hand: avsluta foten med en mycket fin tråd resulterar i en söm som är knappt märkbar, där benen delar sig och sätta i den diamantformade grenen, linningen och ryggen storlek och etikettens (label) placering, sträcka sömmen på baksidan i trosan för att säkerställa maximal komfort och i fallet med stay-ups, sy silikonband för perfekt stöd.
Det stora modellerna går under en pre-fixeringsprocessen att göra dem mindre ömtåliga.I princip är varje verk steg i varje produktgrupp som omfattas av respektive manuella kontroller: garn är certifierade, när sy tårna, är 100% av strumpbyxor kontrolleras för att kontrollera längd, bredd, motstånd, elasticitet. Under den cirkulära maskin stickning av strumpbyxor, nätet en gång varje timme kontrolleras på svarta former, för att säkerställa dess jämnhet. När artikeln färgas så kontrolleras den med blödning av färg genom friktion på underkläder, genom att simulera tvätt och inverkan av svett.

Först efter hela kvalitetskontroll process så är Pierre Mantoux strumpbyxor är redo för leverans. Tillfredsställande otaliga Pierre Mantoux kunder bekräftar riktigheten av denna strategi att bibehålla högsta kvalitet. Denna typ av ansvar gentemot marknaden och konsumenterna är vad som krävs för att vara en familj Brand

Nu längtar vi efter att få första leveransen och kunna matcha strumpor, skor och kläder!

I dag ska jag måla klart en ny oljemålning, jag ska måla fjärilar i dag och sen tror jag den är klar för att visas upp.
Ett lunchpass med spinning står också på agendan och en tur för att spana in en relativt ny retro-butik i vår stad Örebro. 


Jag önskar alla en trevlig Tisdag
Susanne
3 kommentarer:

  1. Åh! Såna vill jag ha. Ska ta mig en sväng förbi butiken någon gång och titta lite!

    SvaraRadera
  2. Oj, synd att de inte hade trosor också. Det såg lite kallt ut för en av modellerna. :)
    Roligt med strumpbyxor i butiken! Hoppas de går åt som smör i solsken!

    SvaraRadera