torsdag 21 november 2013

Vintervackert hos MarthaMildred
Nu närmar sig julen med stormsteg, och för Pernilla och mig ( Susanne) så har den sista tiden fört med sig en en hel del förändringar.
Vi ser i år fram emot att få julpynta och dekorera i vår nya butik med fönster ut mot en trevlig och livlig gata i Örebros västra stadsdel.


Vår butik har flyttat in i nya lokaler som vi nu delar med en blomsterbutik med namnet Fiorella och som är en väletablerad blombutik sedan 7 år tillbaka.
Adressen är Ringgatan 28 och vi ligger mitt i gatuhörnet Ekersgatan/ Ringgatan, nästan granne med Helins bageri. 

Det är en lyx att få dela butikslokal med Carina och Maria och alla ljuvliga blommor och alla vackra inredningsting som finns hos Fiorella och namnet Fiorella & MarthaMildred klingar så fint ihop tycker vi.
Hos oss kan man alltså hitta något vackert till både sig själv och till andra kan vi lova!
 Våra öppettider är Mån-Fre 10.00-18.00
Lördagar 10.00-14.00
Här är vårat nya skyltfönster och det var en härlig känsla när fönstret blev stripat med MarthaMildred!

Hos oss kommer det nu in nyheter varje vecka en bra tid framöver.
Det senaste plagget i vår egen kollektion (den på bilden överst) är en underbar klänning som man kanske först förknippar med ett festplagg men som är en klänning i mjukt och följsamt tyg som är tillverkat i Sverige och som självklart håller hög kvalité.
Bibehåller både färg och form tvätt efter tvätt!
Louisiana är namnet på klänningen som alltså passar lika bra till vardags som fest beronde på valet av strumpor eller byxa under och självklart valet av sko/ stövel till.

Vi tycker självklart den klänningen är en perfekt Jul & Nyårsklänning med flotta strumpor från Pierre Montaux och ett par riktigt läckra skor från Neosens -och allt finns i vår butik MarthaMildred såklart!

 Nyhet i vår butik är en mycket vacker och orginell kollektion med Spanska silversmycken.
På Lördag 23 November har vi äran att ha Carina Lahall själv hos oss som ska visa och berätta om sin egen kollektion.
Hon kommer även att finnas i vår butik under Lördagen den 1:a Advent.
Priset på dessa smycken ligger från 120:- -750:- och smyckena är handgjorda.
Vår egen kollektion MarthaMildred är plagg som passar perfekt tillsammans med alla stickade plaggen som är designade v Ulla Jacobsson.
Samarbetet med Ulla har fortsatt att utvecklas så att vi nu även har glädjen att få designa egna plagg som då heter MarthaMildred by Ulla Jacobsson.
  


 Här är några helt nya modeller som vi på MarthaMildred kan känna oss stolta att få säga att det det faktiskt bara är just vi som kan beställa hem dom redan nu, andra butiker för vänta ännu ett tag innan dom finns att beställa.
Den lila koftan som har fått en otrolig respons kommer hem någon gång under första veckan i december och då i färgerna rött, cream, svart, beige och lila.


Den långa härliga koftan Long Kina finns i massor med färger och självklart har vi den i Julens vackra färg Rött och som passar perfekt tillsammans med de läckra och sköna stövlarna från Art.

Här är Ulla Jacobsson i jumpern som heter Bugatti och är ett av vårat senaste hemkomna plagg.
En jumper i svensktillverkat tyg av underbar kvalité, en jumper som tål att användas och tvättas! 1:a Advent  öppnar jag upp mitt hem och visar mina tavlor och har även en gäst som jag samarbetat med flera gånger tidigare.
En mycket skicklig silversmed är Peter Jonsson med namnet Zilverzmen.se som företagsnamn.
Ytterligare en gäst är Annica Backström som representerar Skandinaviska Ledarhögskolan och som presenterar och har även med sig till försäljning " den Gyllene Nyckeln" som är en perfekt gåva till både sig själv och till andra, släkt, vänner och också till anställda. Vill man nå Annica så gör man det på annica@slh.nu eller 0703-820870.
Just nu är detta en perfekt  julklapp!
Lördag och Söndag från 11.00-16.00 hälsar vi alla Varmt Välkomna till oss.
Jag kommer även att ha Ullas stickade plagg till försäljning.
I vår butik på Ringgatan håller Pernilla och Carina öppet lite extra länge på Lördagen, 10.00-16.00

Gå gärna in och kika på vår webbutik MarthaMildred.se, en nyhet är att vi nu levererar fraktfritt i hela Sverige.
Om det är något som du ser på vår facebook sida eller på vår blogg men som inte finns i vår webbutik så hör gärna av dig till oss.
Vi hinner tyvärr inte med att lägga in allt som vi har i vår fysiska butik i Örebro på nätbutiken.


  Vi hälsar er Alla Varmt välkomna till oss och hoppas vi ses snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar