fredag 17 februari 2012

Lite vad som hänt på sistoneSå här ser stället ut där vi var förra Fredagen och Lördagen.
Mitt i centrum i Stockholm .
En butik flög upp från Skåne för att se vår kollektion, vilken ära!
Det var lätt att bara ta kommunal trafik hit när man är utan bil. Flera rymliga rum, här hade en annan designer sin visning innan oss.

Jag har inte velat skriva något om hur det gick förra helgen innan ordrar var helt klara men nu är ordrar lagda och då kan jag skriva om det.

Precis som i Örebro kommer det att finnas två butiker som säljer Martha Mildred kläder i Västerås.

I Örebro så är det vi själva i vår butik och sedan butik Hulda på Stallbacken som får en stor leverans igen 1:a Mars. Nu kommer dom inte ligga så länge till på Stallbacken för dom har fått nya lokaler med stora skyltfönster ut mot Kungsgatan och en större lokal för övrigt men ett tag till blir dom kvar på innergården i sin vackra butik.
Dom satsar på ett stort sortiment med kläder från oss och våra butiker kommer att komplettera varandra då vi har olika modeller och tyger.

I Västerås har vi en butik som heter Chris & Lin och sedan har vi nu fått en ny butik som ligger mitt i centrum som är en frstående Almia butik och som heter TP Kvalitetskläder och som ligger på Torggatan 1.

Butiken hade varit till Modecenter innan dom kom till MOREISMORE och till våra stora glädje kände dom att vi var helt rätt för dom så den butiken kommer att ha ett mycket stort och brett sortiment även storleksmässigt.


SVT har nu fått sin första leverans med kläder som föll tjejerna däruppe i smaken. Nu får vi hålla utkik så vi får se våra kläder i TV rutan.  Dom kommer att finnas där i deras sortiment som man kan välja på så det är inte bara något engångstillfälle som kläderna ska användas för.
Vi blev tillfrågade om vi hade möjlighet att komma till SVT med hela sortimentet och det är klart att vi vill!
Jätte roligt att få exponering på TV.


I dag på eftermiddagen kommer en helt ny butik som ska lägga sin order. Hon såg vår kollektion på Formex mässan.

I kväll har vi  modevisning med 100 stycken inbjudna kvinnor så klockan 17.00 ska vi vara på plats i Hallsberg.

Men, en Latte på LillAnnas ska jag nog kunna klämma in i dag

Jag önskar er ALLA en riktigt skön Fredag.

Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar