tag:blogger.com,1999:blog-8047333801010808394.post4475167675389794559..comments2018-11-03T18:16:44.673+01:00Comments on Susanne Arvidsson - Blogg: Egentillverkning av Praliner.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/02204571838313233065noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8047333801010808394.post-69057262687820978802013-02-04T22:43:23.070+01:002013-02-04T22:43:23.070+01:00Du ska få berätta hur du lyckades med dina praline...Du ska få berätta hur du lyckades med dina praliner för jag kan säga att våra blev ganska misslyckade i både utseende och smak!<br />Det var nog krångliga recept i den lilla boken som är med formarna. Jag ska inte ge mig än utan prova några gånger till efter jag pratat med dig Knasterfaster:))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02204571838313233065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8047333801010808394.post-52905338318901413592013-01-28T19:12:35.686+01:002013-01-28T19:12:35.686+01:00Salsa ja..... Let`s dance...... Nice dans!Salsa ja..... Let`s dance...... Nice dans!Femtioplustjejennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8047333801010808394.post-27618951166076479362013-01-27T21:14:32.513+01:002013-01-27T21:14:32.513+01:00Den 18 december 2011 gjorde jag praliner i precis ...Den 18 december 2011 gjorde jag praliner i precis sådana där formar! Jag gjorde smakerna bounty, nogatcrisp och Marianne. Jag köpte choklad på Ica Parken som var som små flingor och väldigt lätt att smälta. Prova sådana nästa gång. Jag använde ingen termometer. Knasterfasterhttps://www.blogger.com/profile/16400873019957417225noreply@blogger.com